Geïntegreerde analyse-BI en White Label-analysesoftware

Integreer onze kant-en-klare analytische mogelijkheden met uw bestaande applicaties met behulp van opties voor contextuele insluiting en eenmalige aanmelding.

Bekijk video

De voordelen van het integreren van Zoho Analytics

 • Richt u op uw kerncompetentie

  Besteed tijd en middelen aan het ontwikkelen van uw kernproducten, in plaats van aan het samenstellen van een BI-module of een geheel nieuwe oplossing.

 • De concurrentie een stapje voor

  Ons geavanceerde analyseplatform biedt u realtime bruikbare inzichten die u helpen de concurrentie een stapje voor te blijven.

 • Versnel de time-to-market

  Als betrouwbare partner voor geïntegreerde analyse zorgen we ervoor dat uw releaseschema niet wordt gehinderd door implementatieproblemen of onvoorziene vertragingen.

Geïntegreerde analyse-BI
Geïntegreerde analyse-BI

Met Zoho Analytics krijgt u

Gegevensvoorbereiding

Gegevens die nodig zijn voor verdere analyse worden continu verzameld en gecombineerd op basis van een breed scala aan gegevensbronnen, waaronder bestanden, feeds, databases, cloudplatforms en andere zakelijke apps.

Op samenwerking gerichte dashboards

Maak op eenvoudige wijze nuttige rapporten en dashboards met een intuïtieve interface waarin u kunt slepen en neerzetten. Voer ad hoc verkennende analyses uit met behulp van allerlei interactieve opties. Werk dankzij contextuele opmerkingen overal en altijd direct samen met collega's.

Low-code/no-code integratie

Dankzij de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en robuuste API's voor gegevensintegratie, modellering, autorisatie, aangepaste styling en het insluiten van dynamische rapporten maakt Zoho Analytics de beste integratie mogelijk met minimale of geen codering.

Verbeterde AI

Profiteer meteen van de inzichten van Zia, Zoho's communicatieassistent met AI die machine learning (ML) en Natural Language Processing (NLP) gebruikt om automatische analyses uit te voeren. En maak gebruik van de opmerkelijk nauwkeurige slimme prognoses van Zoho Analytics, met op ML gebaseerde voorspellende analyses.

Kant-en-klare ingesloten BI-oplossingen op maat

We maken het insluiten van analyses eenvoudig voor onafhankelijke softwareleveranciers, bedrijfsconsultants en ontwikkelaars van oplossingen. 

 • Icon

  Ingesloten BI

  Sluit interactieve rapporten en dashboards in die beslissend inzicht bieden op de noodzakelijke punten binnen de workflow van de applicatie.

 • Icon

  Naadloze integratie

  Integreer een volledig uitgerust analyseplatform in uw applicatie met behulp van SAML-verificatie of onze API voor eenmalige aanmelding.

 • Icon

  Selfservice-analyseportal

  Stel een vernieuwde analyseportal of microsite op, aanpasbaar met krachtige ontwerpelementen en naadloos toegankelijk via webapps en native mobiele apps.

Icon

"De White Label-oplossing van Zoho Analytics heeft ons SCM Consultancy-bedrijf getransformeerd. We kunnen nu binnen 15 minuten gegevens importeren, rapporten maken en ze in één dashboard samenvoegen"

Dan Craddock

Medeoprichter Catalyst

 • Uitstekend beveiligd
 • Mobiele BI
 • Big Data
Zoho Analytics-gegevensbeveiliging

Uitstekend beveiligd

Wij nemen beveiliging serieus. Zoho Analytics is onderworpen aan strenge Zoho-beveiligingsprocedures, met onder meer ondersteuning voor redundantie, back-up, vertrouwelijkheid en privacy om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn en blijven.Meer informatie

Zoho Analytics-gegevensbeveiliging
Mobiele apps voor Zoho Analytics

Mobiele BI

Open en gebruik de rapporten en dashboards die u in Zoho Analytics hebt gemaakt onderweg op uw mobiele iOS- en Android-apparaten.Meer informatie

Mobiele apps voor Zoho Analytics
Big Data-analyses met Zoho Analytics

Big Data

Analyseer uw Big Data-goudmijn met gemak en profiteer van belangrijke zakelijke inzichten. Gegevens kunnen zich bevinden in allerlei Big Data-bronnen, zoals relationele databases, NoSQL-databases en clouddatabases, maar ook in populaire zakelijke apps.Meer informatie

Big Data-analyses met Zoho Analytics

Vraag een gratis demo aan

Contact opnemen