Maak kennis met Bigin

Betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken CRM voor groeiende bedrijven

Met Bigin kunnen kleine bedrijven hun klantrelaties eenvoudiger dan ooit beheren. Of u nu klaar bent om te werken met meer dan alleen spreadsheets of verouderde salestools wilt vervangen, wij helpen u graag om aan de slag te kunnen gaan. Bigin nu!

Naar Bigin
Overzicht bekijken

Gratis proefversie van 15 dagen. Ga vandaag nog aan de slag met Bigin.

Deals in een notendop | Bigin van Zoho
Bekijk de overzichtsvideo
Deals in een notendop | Bigin van Zoho
Bekijk de overzichtsvideo
Pipeline management software | Bigin van ZohoPipeline management software | Bigin van Zoho

Een nieuwe manier om te kijken naar de
pipeline van uw klanten

Alle informatie over uw potentiële klanten kunt u makkelijk vastleggen met Bigin. Denk aan e-mails, activiteiten, tweets en nog veel meer. Allemaal binnen handbereik om nog beter te communiceren. Beheer uw pipeline effectiever en haal meer klanten binnen.

Pipeline management software | Bigin van Zoho
Potentiële klanten aanspreken
 • Implementeer webformulieren om gegevens van uw websitebezoekers vast te leggen.

 • Verzend en ontvang e-mails vanuit het product.

 • Houd een volledige tijdlijnweergave bij van elke interactie met uw potentiële klanten.

Manage uw pipelines
 • Aanpasbare fasen en opties voor deals voor meerdere pipelines.

 • Door workflows spendeert u minder tijd aan terugkerende taken.

 • Blijf op de hoogte van uw activiteiten en follow-ups.

Deals
sluiten
 • Realtime meldingen voor betere sales-samenwerking.

 • Dashboards die u een algemeen beeld geven van uw sales pipeline.

 • Beheer sales onderweg met apps voor iOS en Android.

Alle functies bekijken

Geliefd bij eigenaren van
kleine bedrijven en experts

"Bigin is een innovatieve, op het mkb gerichte benadering van CRM die aan de behoeften van zelfs de kleinste bedrijven voldoet en tegelijkertijd een samenhangende indeling en workflow op basis van pipelines biedt. De nieuwe en intuïtieve gebruikersinterface van Bigin is eenvoudig om te gebruiken. Dankzij de prijs en het eenvoudige upgradepad naar de rest van het Zoho-ecosysteem heeft het een uitzonderlijke meerwaarde."

"Tijdens het zoeken naar de juiste CRM-oplossing offeren veel eigenaren van kleine bedrijven functionaliteit op om kosten te besparen, omdat bij veel CRM-oplossingen de essentiële functies extra abonnementskosten vereisen. Onlangs heeft Zoho een nieuwe CRM-oplossing op de markt gebracht die kleine bedrijven essentiële CRM-functies biedt tegen een zeer betaalbare prijs."

Brent Leary
CRM-brancheanalist en
adviseur voor kleine bedrijven

“Veel mkb’s zijn erg afhankelijk van spreadsheets bij het runnen van hun bedrijf. En hoewel spreadsheets heel geschikt zijn voor het verwerken van getallen, zijn ze niet zo geschikt voor het beheren van relaties met klanten. Daarom kan het gebruik van een service als Bigin, die speciaal is ontwikkeld om hele kleine bedrijven te helpen bij het zoeken naar en aantrekken en vasthouden van klanten, de kans op het opbouwen van uitstekende klantrelaties vergroten."

 • CrozDeskQuality Choice-award
  5 van de 5
  4,1 van de 5
  4,4 van de 5

Waarom Bigin?

Wij zijn van mening dat elk bedrijf een CRM nodig heeft, hoe klein ze ook zijn. Klein zijn is geen excuus voor bedrijven om inefficiënte spreadsheets te blijven gebruiken voor hun klantgerelateerde activiteiten. Met Bigin willen we een gebruiksvriendelijk CRM-systeem met de juiste functies en, belangrijker nog, voor de juiste prijs bieden. Bigin neemt de complexiteit weg die gepaard gaat met volwaardige CRM's, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen beginnen, hun dagelijkse activiteiten bijhouden, klantrelaties kunnen beheren en uiteindelijk sneller kunnen groeien.  Meer informatie

 • Meerdere pipelines
 • Klantcontext
 • Geïntegreerde telefonie 
 • Functies die u gaat gebruiken
 • Volledig mobiel
 • Integraties

Meerdere pipelines
voor klantactiviteiten

Bigin biedt de mogelijkheid om meerdere pipelines te creëren met volledig aan te passen fasen, zodat kleine bedrijven hun eigen klantactiviteiten binnen hun CRM kunnen uitvoeren. Met de pipeline-weergave van Bigin kunnen gebruikers hun klantgegevens op de meest visueel aantrekkelijke manier bekijken en uitbreiden tot het volledige klanttraject.

call-patternMeerdere pipelines | Bigin van Zoho

Profiteer van volledige klantcontext  

Van e-mails en activiteiten tot deals; alle contactgegevens worden netjes en op één plaats geordend. Verlies geen kostbare tijd meer aan het opzoeken van specifieke gegevens. Tijdens een snel belletje of persoonlijk gesprek met een potentiële klant zoekt u gegevens snel op in het volledige overzicht van contactpersonen.

Volledige klantcontext | Bigin van ZohoVolledige klantcontext | Bigin van Zoho

Geïntegreerde telefonie  

Met het geïntegreerde, hardwareloze telefoonsysteem kunt u bellen en gebeld worden en telefoonnummers voor uw team aanschaffen. U verbetert ermee drastisch de manier waarop u (potentiële) klanten benadert.

call-patternGeïntegreerde telefonie | Bigin van ZohoGeïntegreerde telefonie-oproep | Bigin van Zoho

Functies die
u op prijs stelt

Bigin heeft een minimalistisch ontwerp en we hebben veel aandacht besteed aan het verminderen van functies die de meeste salesvertegenwoordigers niet echt zullen gebruiken. In plaats daarvan hebben we ons gericht op functies die de productiviteit verbeteren en waarmee sneller deals kunnen worden gesloten.

Functies | Bigin van Zoho Functies | Bigin van Zoho module-patternround-patternFuncties | Bigin van Zoho

Aan de slag in
in minder dan 30 minuten van spreadsheets naar Bigin

U hoeft geen ingewikkelde configuratieprocessen uit te voeren of talloze producttutorials te bekijken. Dit is een gebruiksvriendelijke salestool die vrijwel geen learning curve heeft. Importeer uw bestaande gegevens en ga aan de slag in minder dan 30 minuten. Dat beloven we.

van spreadsheets naar Biginvan spreadsheets naar Bigin

Volledig mobiel 

Met Bigin hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u afspraken of activiteiten mist. De apps van Bigin voor iOS en Android zijn ontwikkeld met speciale aandacht voor salesvertegenwoordigers om meer deals te kunnen sluiten, zelfs als ze niet achter de computer zitten.

mobiele weergavemobile-pattern
Mobiele salestool | Bigin van ZohoFuncties | Bigin van Zoho 

Drie eenvoudige redenen om Bigin vandaag nog te proberen

Gebruiksgemak

U hebt geen ervaring met een CRM nodig om met Bigin te kunnen werken. Bigin is makkelijk en ontworpen om zelfstandig te werken.

Gebruiksgemak

Betaalbaar

We kunnen gerust zeggen dat we nu de meest betaalbare CRM op de markt hebben, met een prijs van $ 7/gebruiker/maand (jaarlijks gefactureerd).

Betaalbaar

Flexibel

De gebruikersinterface van Bigin, geliefd bij early adopters, is geoptimaliseerd voor snellere acties en probleemloze gebruikerservaringen op internet en mobiele apparaten.

flexibel
INTEGRATIE

Kan worden geïntegreerd met G Suite, Microsoft 365 en andere apps die u graag gebruikt

Bekijk alle integraties

Bigin is mogelijk gemaakt door de makers van 's werelds favoriete CRM-systeem

Bigin is gebaseerd op Zoho CRM, het softwareplatform dat voor miljoenen bedrijven wereldwijd hun klantrelaties transformeert. We zijn er erg trots op dat onze producten bedrijven over de hele wereld sneller laten werken en laten groeien, hoe klein of groot ze ook zijn. Bigin vormt de ideale aanloop naar een volledig uitgerust CRM-systeem. De tool vormt een goede eerste stap voor kleine bedrijven die behoefte hebben aan een krachtige oplossing waarmee klantrelaties worden verbeterd.

Wat zeggen de early adopters

tekst lusiontekst vikastekst dhruveshtekst anat

We waren ontzettend onder de indruk van de 'perfecte oplossing' van Bigin voor kleine organisaties. We hebben nu alle informatie over onze klanten en projecten in Bigin samengevoegd. Het is indrukwekkend om te zien dat zo'n betaalbaar product helpt met het beheren van dubbele records, het aanpassen van velden die specifiek zijn voor onze processen, het aanbieden van dashboards voor het beheren van de prestaties van e-mails en zelfs het koppelen van de Twitter-accounts van onze klanten. Lees de volledige klantcase

Ik ben erg onder de indruk van Bigin. Ik was op zoek naar een eenvoudige tool voor het beheren en automatiseren van leads. Nadat ik de afgelopen jaren meerdere tools heb geprobeerd, heb ik nu het juiste platform gevonden. Het salesproces is volledig veranderd en ik raad Bigin regelmatig aan anderen aan.

Ik wil het gehele Bigin-team bedanken voor de ontwikkeling van dit uitstekende platform voor mkb's die zich graag willen ontdoen van Excel-gegevensbladen. Dat was mijn eerste vereiste en Bigin heeft nog zoveel meer te bieden. Dit heeft de algehele productiviteit van mijn salesteam verhoogd en ik heb Bigin al aanbevolen aan vrienden in verschillende sectoren.

Ik vond Bigin heel gemakkelijk te leren en te gebruiken. Ik was een beetje bang dat mijn assistenten het niet snel zouden leren. Maar tot mijn verbazing konden ze het binnen 2 weken volledig gebruiken. De mobiele apps en de connectiviteit met de server zijn fantastisch en snel.

Luison LassalaGeneral Manager bij Bedrock Success Consulting
Vikas KakkarOprichter en CEO van HireXP
Dhruvesh LakhaniOprichter en Director van Investacc Insurance Brokers Pvt. Ltd.
Anant TikoneManaging Director, Antech Micro systems Pvt ltd.
1234
/ 4

Probeer het, en u zult nooit
meer teruggaan naar spreadsheets

Gratis proefversie van 15 dagen. Geen creditcard. Direct toegang tot het product. Alleen Bigin.

Naar BiginGratis aanmeldenNaar onze prijzen

Geen gedwongen contracten. Geen creditcard nodig voor aanmelding. Dat beloven we.