Alles draait om het Postvak in.

Zet ongeopende e-mails om in gesloten deals met de enige e-mailclient die exclusief voor verkopers is ontwikkeld.

Aan de slag

Zie hoe het werkt
Alles draait om het Postvak in.
Zie hoe het werkt

De eerste e-mailclient die exclusief is ontwikkeld voor verkopers.

De meest recente e-mail is niet altijd de belangrijkste. Vooral in verkoop. U dient up-to-date te blijven over deals die hoogstwaarschijnlijk omzet gaan opleveren. Een traditionele e-mailclient kan u daar niet bij helpen. Maar SalesInbox wel. SalesInbox geeft automatisch prioriteit aan uw e-mails en organiseert ze op basis van de deals die het belangrijkst voor u zijn. Zie en doe meer vanuit uw Postvak in.

 

Organiseer

Laat uw Postvak in een weerspiegeling zijn van uw verkoop-pipeline en organiseer uw e-mails op verkoopprioriteiten. Op die manier kunt u zich richten op de deals die er het meeste toedoen.

Meer informatie
 

Inzicht

Voor betere communicatie hebt u betere context nodig. Ken elk detail van uw klant om een duidelijker beeld te schetsen en betere antwoorden te kunnen formuleren.

Meer informatie
 

Follow-up

Ontvang waarschuwingen voor follow-upactiviteiten en meldingen over de gesprekken die er het meest toedoen. Voer sneller follow-ups uit en automatiseer het proces.

Meer informatie
 

Automatiseer

Automatiseer het proces van lead-creatie en -omzetting. Stel regels in of sleep en zet e-mails neer om leads, contacten en deals te maken.

Meer informatie
 

Analyseer

Kom erachter of uw e-mails succesvol waren of niet. Analyseer de prestaties van uw e-mails en pas ze aan om de perfecte pitch te maken.

Meer informatie
 

Mobiel

SalesInbox werkt op uw mobiele apparaat, zodat u zelfs wanneer u niet achter uw bureau zit contact kunt opnemen met uw potentiële klanten.

Meer informatie

SalesInbox

Werkt met Zoho CRM en Salesforce CRM.
Kom erachter wat Zoho SalesInbox nog meer voor u kan betekenen.

"Dit is het allerbeste Postvak in-systeem voor verkopers en eigenlijk voor elk bedrijf dat zijn zakelijke e-mail op een moderne manier wil bekijken en organiseren."

Mark ShannonEigenaar, filmmaker, Voice Magic Studio

Probeer Zoho SalesInbox eens.

Aan de slag