Zoho Motivator wordt stopgezet maar de verkoopmotivatie niet

Zoho Motivator openen

Neem afscheid van Zoho Motivator
Zoho CRM maakt verkopen leuk

Neem afscheid van Zoho Motivator - Zoho CRM maakt verkopen leuk

In 2016 kwamen we erachter dat salesteams moeten worden gekoesterd om succesvol te worden. Enkel een salesplatform bieden, was niet genoeg. Daarom hebben we voor Zoho CRM de add-on Zoho Motivator gemaakt: de tool waarmee u uw salesactiviteiten kunt beheren. Het combineerde gamificatie met activiteitenbeheer om positief verkoopgedrag aan te moedigen. Zoho Motivator stimuleert gunstig verkoopgedrag door gamificatie en activiteitenbeheer samen te brengen.

Er is over de jaren heen veel veranderd met Zoho CRM. We introduceerden Gamescope, die spelprincipes toepaste op verkoopactiviteiten. Ook konden verkopers met Gamescope in hetzelfde scherm hun voortgang bekijken. We hebben ook onze CRM-analyse verbeterd door KPI's, Doelen en andere analyses op te nemen die een beter inzicht geven in verkoopactiviteiten.

Nu willen we een vanzelfsprekend geheel maken van uw motivatie en Zoho CRM. Wij vinden dat motivatie een vanzelfsprekend aspect van verkoop moet worden en dat uw team zo nu en dan beloond moet worden. Zoho CRM beschikt over vele functies die het moreel van uw verkoopmedewerkers stimuleren en de focus leggen op samenwerking binnen teams. Daarom stoppen we de diensten van Zoho Motivator.

Wanneer en hoe stoppen de diensten van Zoho Motivator?

Zoho Motivator blijft in werking tot 31 december 2020, zodat u voldoende tijd hebt om het beheer van uw verkoopactiviteiten over te plaatsen naar Zoho CRM en uw gegevens terug te halen. De ondersteuning voor bugs/problemen en het ophalen van gegevens eindigt op 31 december. In deze periode kunt u ook terecht bij onze ondersteuningsmedewerkers indien u vragen hebt over hoe u Zoho CRM kunt gebruiken om uw teams te motiveren.

Zoho Motivator-app

U kunt de app niet meer vinden via App Store en Playstore. U kunt de app blijven gebruiken tot 31 december.

Terugbetaling/betaling

Per 26 februari 2020 zullen wij geen geld meer afschrijven van uw rekening. Bij jaarabonnementen zal het resterende bedrag tegen 1 september 2020 worden teruggeboekt.

Let op: Hoewel we geen abonnementskosten meer in rekening zullen brengen, kunt u Zoho Motivator nog wel gebruiken om uw verkoopactiviteiten te beheren (met het abonnement dat u momenteel hebt) tot en met 31 december 2020. 

Gegevensbeheer

Als u een kopie van uw Zoho Motivator-gegevens wilt, stuur dan een e-mail naar support@zohomotivator.com vanaf het e-mailadres van uw hoofdbeheerder.

Dank u voor uw deelname aan de reis van Zoho Motivator. We hopen dat we deze overgang zo soepel mogelijk kunnen maken en we ontvangen graag feedback van u met betrekking tot verbeteringen in de manier waarop we de teamsamenwerking en het verkoopmoreel met Zoho CRM kunnen verbeteren.

Onthoud: dit is niet einde oefening, maar het begin van de tweede ronde!

Bedankt!

Het Zoho Motivator Team