Online bestandsbeheer voor teams en individuen

Een veilige werkruimte waarin uw team kan samenwerken en waarin alles voor iedereen in real-time beschikbaar is. U kunt het werk op een veilige manier samen verrichten en voltooien.

Meld u gratis aan

Breng uw kantoor in Zoho Docs onder
Breng uw kantoor in Zoho Docs onder

Bewaar alles online.

Documenten en afbeeldingen, spreadsheets en presentaties, en zelfs uw muziek, films en foto's, u kunt al uw bestanden overal met u meenemen. En omdat alles op één centrale locatie is opgeslagen, kunt u bestanden eenvoudig met uw vrienden en collega's delen.

 

Virtueel station

Er is niet veel nodig om online te gaan werken. En het is nog gratis ook. Begin met 5 GB aan gratis opslag. Loop niet meer rond met een flashdrive, maar sla gewoon uw gegevens in de cloud op.

Meer informatie
 

Synchronisatie

Synchroniseer probleemloos van een Windows-, Macintosh- of Ubuntu Linux-computer naar de cloud en vice versa. De laatste versie van uw bestanden vindt u moeiteloos op elke computer terug, zowel online als offline.

Meer informatie
 

Organiseer

U hebt alle informatie binnen handbereik, direct wanneer dat nodig is. Deel bestanden in op project, bestandstype en auteur. Orden alles vervolgens in mappen en submappen.

Meer informatie

Zoho Docs + Zoho Office Suite

Schrijf en bewerk documenten online met onze ingebouwde Zoho Office-editors. Sla documenten, spreadsheets en presentaties op en deel ze zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat anderen erin rondneuzen. Meer informatie

 

Writer

Maak en deel documenten zoals HR-beleidsregels, notulen en nog veel meer met Writer. Publiceer uw werk direct als HTML of export het naar WordPress.

Meer informatie
 

Sheet

Analyseer de maandelijkse omzetcijfers met Zoho Sheet. Werk met levendige grafieken, diagrammen en draaitabellen voor bruikbare inzichten.

Meer informatie
 

Show

Stel in een handomdraai een pitch samen met Zoho Show. Sluit video's, foto's en tweets in om de presentatie interactief te maken. Zend alles uit en presenteer de informatie aan een wereldwijd publiek.

Meer informatie

Uw beveiligde dossierkast

Ga meteen aan de slag met Zoho Docs en houd alles onder controle. Afstanden spelen geen enkele rol meer want delen en samen aan bestanden werken is eenvoudig. Met Zoho Docs vormt beveiliging het fundament van bestandsbeheer.

 

Configuratie- en beheerfuncties.

Vereenvoudig de configuratie van de software voor bestandsbeheer. Als beheerder kunt u uw systeem aan de beleidsregels van uw organisatie aanpassen en hebt u optimale controle over de gegevens en toegangsrechten van gebruikers.

Meer informatie
 

Samenwerken voor innovatie.

Maak actieve samenwerking in real time mogelijk, zonder onderbreking. Geef uw team de mogelijkheid om taken effectief te coördineren en te voltooien met Zoho Docs. Verhoog de productiviteit door externe medewerkers in te schakelen voor dagelijkse taken.

Meer informatie
 

Een veilige opslagoplossing.

Verplaats, bewaar of deel uw bestanden met het volste vertrouwen. Uw gegevens worden op diverse niveaus versleuteld, van het moment dat ze worden gemaakt totdat ze met anderen worden gedeeld. Zoho voldoet ook aan beveiligingsnormen als SOC 2 Type II en ISO 27001.

Meer informatie

"Een complete set tools voor uw bedrijf. Goed, ik werk niet als verkoopmedewerker bij @zohodocs, maar deze producten zijn echt de moeite waard."

Christopher IsakTechacute

Zoho Docs voor elk apparaat.

Download de Zoho Docs-app op uw smartphone en tablet.

Zoho Docs voor elk apparaat

Synchroniseer vanaf uw desktop

Houd uw bestanden synchroon en beschikbaar en zorg voor back-ups, waar u ook bent.

Downloaden